Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikapannacotta på chokladbotten

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda pannacotta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en långpanna med bakplåtspapper. Smöra papperet. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl, kakao och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet. Häll upp i långpannan och grädda mitt i ugnen i 250° i ca 5 minuter. Stjälp upp på sockrat papper. Låt svalna. Tag ut runda kakor med hjälp av de glas som skall användas till pannacottan.
  2. Blanda grädde, basilika och gelésocker i en kastrull och koka i 30 sekunder. Häll upp i fyra glas. Ställ i kylskåp till serveringen. Stjälp upp pannacottan på kakorna. Ringla sirap över pannacottan. Garnera med färska hallon. Dofta lite florsocker över hallonen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.