Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikasill med parmesan

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här möts Sverige och Italien på sillbodert

Ingredienser

Instruktioner

Blanda majonnäs och gräddfil i en skål. Kör den rivna parmesanosten, basilika, vitlök och olivolja i matberedaren. Har man ingen matberedare kan man finhacka basilikan och pressa vitlöken istället. Blanda basilikablandningen med majonnäsen och gräddfilen. Låt sillen rinna av och skär i mindre bitar. Vänd ner i krämen. Skeda över i en glasburk och låt stå svalt i några timmar, gärna ett dygn, före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.