Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baskisk omelett med ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mättande lunch eller kvällsrätt. Ansjovisfiléerna ger extra pikant smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och skär paprikan i tunna strimlor. Skålla och flå tomaterna, skär dem i klyftor. Häll oljan från tonfisken direkt ner i varm stekpanna. Låt paprikastrimlorna fräsa ett par minuter. Blanda därefter ner tomaterna och tonfisken och låt alltsammans fräsa ytterligare ett par minuter.
  2. Vispa samman äggen med grädde, salt och peppar. Häll blandningen i stekpanna. Lägg i ansjovisfiléerna och grädda omeletten på svag värme tills den stelnat. Strö persilja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.