Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig kalkonpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel pastasås med kalkon, champinjoner och senap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kalkonskivorna i strimlor. Smält en klick smör i en gryta och slå över grädde, 5 dl mjölk och kalkonost. Låt koka upp.
  2. Rör ner senap och ha i kalkon, champinjoner och Parmesan. Salta och peppra.
  3. Blanda 1 dl mjölk med 2 msk mjöl till redning och ha i lite i taget under omrörning tills såsen får den konsistens du vill ha. Låt puttra på medelvärme i ca 10 minuter.
  4. Servera med pasta och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hastis 27 juni 2013

    Jag gjorde denna maträtt idag men eftersom att kalkonost inte gick att finna någonstans så bytte jag ut den och den rökta kalkonen mot ren och renost. Fortfarande mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.