Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bavaroise på yoghurt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vanilj och yoghurt i en kastrull.
  2. Vispa äggulor och socker.
  3. Lös gelatinbladen i kallt vatten.
  4. Blanda äggsmeten och yoghurt till en krämig sås, koka ej! Blanda i gelatinet, låt svalna.
  5. Vispa grädden hårt och blanda i smeten.
  6. Lägg 1 tsk lemon curd i en portionskopp eller 6 tsk i en form. Häll på yoghurtblandningen, ställ kallt 2 timmar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.