- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
En enkel gryta, som med fördel kan göras i förväg.
Instruktioner
- Hacka vitlöken, blanda alla ingredienser till marinaden.
Tärna kycklingen och lägg i påse, häll på marinaden.
Låt stå i minst 1 timme.
Strimla morötter, vitkål och purjolök fint.
Sila av marinaden från kycklingen och fräs på i en gryta.
Fräs på grönsakerna var för sig och häll i grytan med kyckling.
Häll på en liten skvätt vatten och låt småputtra c:à 5 minuter.
Tillsätt turkisk yoghurt och mjölk, låt få värme.
Tillsätt maizena till en fin sås.
Låt småputtra i c:a 5-10 minuter.
- Serveras med ris
- Går även fint att laga med fläskfilé.
Publicerat den
22 februari 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad är singel vitlök? Menar du de här runda, Solo...?