Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och dela potatisen i bitar, som kokas 15-20 minuter i saltat vatten.
Häll av vattnet och tillsätt 50 g smör och en del av mjölken. Samt salt och vitpeppar.
Vispa gärna med elvisp till ett ganska fast mos späd med mer mjölk om det behövs.
Knäck sist i 1 ägg och kör vidare till ni har ett fluffigt men fast mos.
Kicka eller spritsa i moset i en smord rektangulär ugnsforms långsidor.
Blanda den upptinade spenaten med salt och vitlökspulver, och lägg i mittremsan.
Dela det halvtinade fiskblocket i 4 skivor, och krydda runt om med salt och citronpeppar.
Placera fisken ovanpå spenaten.
Koka béarnaisesåsen enligt anvisningar på paketet och tag av från plattan.
Vispa ner vitvinsvinäger och 1 ägg i såsen.
Bred ut såsen över fisk och spenat, och krydda med lite paprikapulver på moset.
Sätt in nederst i ugnen och gratinera i ca 35-40 minuter.