Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Berits inkokta rödbetor.

(1 kommentar)  
Skriv ut

Har provat många rödbetsrecept men det här är det bästa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta rödbetorna men skär ej av roten, då förblöder de. Koka 45-50 minuter. Skala dem.
  2. Koka upp ättika, socker och kryddorna. Sätt sedan i de skalade rödbetorna ,om de är stora går det bra att skära dem i mindre bitar. Låt betorna få ett ordentligt uppkok.
  3. Rada över dem i glasburkar och varva med senapskorn och pepparrot i bitar.Slå sedan över lagen och täck med lock eller plastfolie.
  4. Går att ätas efter 2-3 dagar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nitasson 25 augusti 2010

    hur mycket socker? finns ej angivet i receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.