X

Berits inkokta rödbetor.

Har provat många rödbetsrecept men det här är det bästa.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: rödbetor
Betyg (0 röster)

Gör så här

Borsta rödbetorna men skär ej av roten, då förblöder de. Koka 45-50 minuter.
Skala dem.

Koka upp ättika, socker och kryddorna.
Sätt sedan i de skalade rödbetorna ,om de är stora går det bra att skära dem i mindre bitar.
Låt betorna få ett ordentligt uppkok.

Rada över dem i glasburkar och varva med senapskorn och pepparrot i bitar.Slå sedan över lagen och täck med lock eller plastfolie.

Går att ätas efter 2-3 dagar.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Rödbetor, Vatten, socker, Ättika, Vatten, Nejlikor, Kryddpepparkorn, Kanel, senapskorn, Färsk pepparrot
Visningar:
1499
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.