Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bertil sås med grillad Entrecôte

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En sås som är jätte god till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bertilsås: Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i rapsoljan. Tillsätt curryn och låt fräsa ytterligare i 2 minuter. Tillsätt chilisåsen. Låt puttra på låg värme i ca 20 min.
  2. Koka rädisorna eller annan sommarprimör med salt precis som man gör med potatis. Känn med stick när dom är lagom mjuka. Grilla majsen och dela varje kolv i fyra bitar. Krossa rosépepparkornen och bland med den färska timjanen. Gnid in i köttet och salta. Färdigt att grilla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.