Bertil sås med grillad Entrecôte

En sås som är jätte god till grillat.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Bertilsås:
Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i rapsoljan.
Tillsätt curryn och låt fräsa ytterligare i 2 minuter.
Tillsätt chilisåsen.
Låt puttra på låg värme i ca 20 min.

Koka rädisorna eller annan sommarprimör med salt precis som man gör med potatis. Känn med stick när dom är lagom mjuka.
Grilla majsen och dela varje kolv i fyra bitar.
Krossa rosépepparkornen och bland med den färska timjanen.
Gnid in i köttet och salta.
Färdigt att grilla.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Gul curry, Gul lök, Vitlök, Chilisås, Rapsolja, skivor entrecôte à 200g, sommarrädisor (eller annan valfri sommarprimör), Majskolvar, knippefärskhackad timjan (ca), Rosépeppar, Salt, Olivolja
Visningar:
1462
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Grillad biff
över 2 månader
Bearnaisesås
över 2 månader
Pulled pork-tac
över 2 månader
Ostkaka
över 2 månader
Minipizzor
över 2 månader
Falsk bearnaise
över 2 månader