Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Betty-Ann´s Hembakta bröd med hallonost och skinka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Bröd med hallonost och skinka

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. 2. Rör ner yoghurt, rivet äpple, honung och blanda ordentligt. 3. Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll ner smeten. 4. Grädda brödet längst ner i ugnen, ca i timme och 20 minuter. 5. Kontrollera brödet med sticka. Betty-Ann´s Hallonost 1 PAKET FäRSKOST TYP CREAM CHEESE, KESO ELLER PHILADELPHIA (CA 200 G) 1 DL HALLON 1. Blanda ost och hallon i en skål. 2. Bred på hallonosten på en skiva bred och lägg på en skiva lufttorkad skinka

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.