Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Beurre Café de Paris

 
Skriv ut

Klassiskt tillbehör till stekt och grillat kött. Detta är ett restaurangrecept, därav mängderna. Men det går alldeles utmärkt att minska ner proportionellt. =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser utom smöret i en glasskål och lämna att marinera i 24 timmar i en varm del av köket (en lätt jäsning sker).
  2. Puréa blandningen i en mixer och passera genom en Chinois (finmaskig strutformad sil, men vilken finmaskig sil som helst går bra). Använd en slickepott eller en sked för att trycka igenom massan så att du får med allt. Blanda samman det rumsvarma smöret med purén.
  3. Täck över och förvara i kylskåp. Vanligt är att man formar smöret inslaget i gladpack till en rulle till diametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs.
  4. Håller i flera veckor i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.