Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff av fårfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar ej kofta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fårfärsen i en skål. Hacka löken och blanda alla ingredienser med fårfärsen. Gör biffar, ca 6 cm i diameter. Stek på var sida i smör och olja till biffarna har fått fin färg. Stektid är svår att uppge då det beror på hur rött du vill ha köttet.
  2. Du kan byta ut fårfärsen mot lamm, nöt, svin eller blandfärs. Fårfärs smakar inte gammal kofta. Vi använder alltid fårfärs istället för nötfärs. Fårfärsen är godare och är också fin att använda som bladfärs med nöt.
  3. Biffarna kan varieras i det oändliga. Du kan lägga till fetaost, färskkapris, rödkurrypasta, vitlök och eller annat du finner gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.