Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff i ugn

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Eget recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka löken och lägg det i en stor bunke och lägg i all köttfärs. Ha i svartpeppar, vitpeppar och salt och blanda ordentligt. Lägg köttfärssmeten i en ugnssäker form.
  3. Strö över den rivna osten.
  4. Häll all grädde i en bunke och tillsätti båda tomatsopporna samt lite salt och svartpeppar och blanda med visp ordentligt till en smet.
  5. Häll tomatblandningen över köttfärsblandningen och osten och ställ in i mitten av ugnen i 1 timma. När det har gått 40 minuter så kan du ta fram en kastrull och hälla i 2 liter vatten och 2 tsk salt och koka upp på hög värme, lägg i spagettin och dra ner till medelvärme och koka tills det är klart.
  6. Ta ut biffen och servera direkt med spagettin.
  7. P.S Ha i en klick smör i spagettin innan servering så blir det godare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.