Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med svart bönsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bönsalsan fyller munnen med fräscha och djärva smaker av koriander, chili, lime och spiskummin och ger karaktär åt den grillade biffen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp grillen. Slå bönor, tomater, lök, koriander, chiliflingor, limesaft, spiskummin, salt och kajennpeppar i en skål och blanda väl. Täck över och låt dra i rumstemperatur tills det är dags för servering.
  2. Grilla flanksteken sex minuter på varje sida och låt den sedan vila fem minuter.
  3. Lägg över köttet på en skärbräda och skär det i skivor tvärs över köttets fibrer. Lägg upp skivorna på ett fat och portionera ut salsan ovanpå. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.