Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff stroganoff

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel men väldigt god stroganoff

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i centimetertjocka strimlor, ca 3 cm långa. Skala och hacka löken. Bryn köttet i omgångar på ej för stark värme och tag upp det. Fräs löken. Lägg tillbaka köttet, krydda med salt peppar, tillsätt tomatpure och vatten. Efterstek under lock på svag värme. (ryggbiff eller rostbiff ca 5 min innanlår eller fransyska ca 20 min). Späd med creme fraiche mot slutet. Gräddfil blandas i allra sist, den blir tunn om den får koka. Smaka av med lite citron eller sherry.
  2. Serveras till kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mayapaya 10 augusti 2008

    Jättegott och mustigt blev det. Inte sista gången vi lagar detta.

  • EKC6150 31 januari 2009

    Lätt att laga till och dessutom gott.Tack för ett bra recept!.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.