Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Stroganoff på kalkon

 
Skriv ut

Häftigt gott med Kalkonstroganoff som du bjuder på...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla Wilmasnitzeln fint. Skala och strimla löken.
  2. Hetta upp smör/margarin i en stor stekpanna och bryn köttet i omgångar tills det fått fin färg.
  3. Bryn därefter löken i samma panna tills den mjuknat. Tillsätt grädden, kycklingfonden och tomatpurén. Låt koka upp. Häll tillbaka köttet i pannan och låt puttra ca 20 minuter under lock.
  4. Smaka av med salt och peppar, och ev. mer fond och tomatpuré. Om du tycker såsen är tunn, red av med maizena/vetemjöl utrört i vatten.
  5. Garnera med finhackad persilja, och servera stroganoffen med ris, pressad potatis eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.