Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I Indien betyder curry gryta. Den här curryn är kryddad med garam masala, som betyder het kryddblandning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor.
  2. Skala och hacka vitlöken.
  3. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Salta och lägg över i en gryta.
  4. Fräs vitlök, tomatpuré och alla kryddor i smör, häll på grädden. Rör ner i grytan och låt sjuda ca 30 min.
  5. Garnera med färsk koriander.
  6. Servera med bulgur eller perbolied ris, gärna fullkorn och matyoghurt.
  7. Snabbtips! Den smakfulla grytan kan bli en riktig snabbgryta om du använder utskuren biff eller entrecote, koktiden blir då ca 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.