Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En god biffgryta i all sin enkelhet. Man behöver inte ens bryna köttet först.

Ingredienser

Instruktioner

Skär grytbitarna i mindre bitar, ca 2x2 cm, absolut inte större. Skala lökarna och skär dem i små klyftor. Lägg löken och köttet i en gryta eller stor kastrull. Koka upp vatten och buljongtärning tills tärningen är helt upplöst. Häll sedan över buljongen i grytan. Tillsätt soja och peppar. Låt grytan koka 25-30 min. Köttet ska vara mört. Rör ut mjölet i grädden och red av med detta. Låt koka 3-5 min. Servera gärna med kokt vildris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.