- Serverar: 2 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Mums vad gott! 6,5 poäng.
Instruktioner
- Skär köttet i strimlor.
Skala och hacka löken.
Bryn köttet i olja i en stekpanna och salta och peppra.
Lägg i löken på slutet och låt löken steka med de sista 5 minuterna.
Tillsätt tomatpurén, vinägern, vattnet, buljongtärningen och oregano.
Låt allt koka i ca 20-30 minuter, eller tills köttet käns mört.
Rör sedan i crème fraiche och vitlöken.
- Servera med kokt potatis och kokta grönsaker.
Publicerat den
9 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Idag blev det Biffgryta á la viktväktarna, kryddade på lite med salt och svartpeppar. Godkänt av mig och kommer på mitt middagsbord flera gånger.
Kanongott!!