Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffstroganoff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i cm-tjocka strimlor. Skala och finhacka löken. Bryn köttet, lite i taget, i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta.
  2. Bryn löken i smör i stekpannan, lägg över i grytan. Strö över mjöl, salt och peppar. Rör om. Tillsätt tomatpuré och vätskan. Låt koka under lock på svag värme ca: 5 minuter.
  3. Servera kokt ris eller potatis och en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.