Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Birgittas fiskgratäng

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Denna rätt fick jag lära mig när jag jobbade som barnflicka för många år sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina den djupfrysta fisken något och skär den i ca 1 cm tjocka skivor. Hacka den färska dillen. Koka béarnaisesåsen enl. anvisningen på paketet, men ta inte i något smör/margarin. Smörj en ugnssäker form. Salta, peppra och strö ut hälften av dillen i botten på formen. Lägg i fiskskivorna. Salta ,peppra och strö över resten av dillen. Häll béarnaisesåsen över allt och ställ in i ugnen på 175- 200 grader i ca 25 minuter.
  2. Servera med kokt ris och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.