Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Birgittas kycklingfilé

(3 kommentarer)  
Birgittas kycklingfilé Birgittas kycklingfilé Birgittas kycklingfilé
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Är enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnssäker form
  2. Lägg kycklingfiléer i formen. Blanda crème fraiche, vitlök, buljong, soja och fransk senap. Häll över blandningen över kycklingen. Strö över osten.
  3. Stek kycklingen i 225 grader ca 30 minuter.
  4. Servera jasminris till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • tesselen 24 februari 2008

    MYCKET GOD kycklingrätt och dessutom enkel att göra.

  • Hemkocken 5 januari 2009

    Mycket gott, tog även grädde i för att få mer sås.

  • Hemkocken 5 januari 2009

    Jag la även in en bild

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.