- Serverar: 55-60 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Härligt knapriga och lagom söta, att doppa i kaffe eller äta till glass
Instruktioner
- Vispa smör och socker poröst med elvisp.
- Tillsätt äggen, ett i taget.
- Blanda ner de övriga ingredienserna och rör ihop allt till en smet.
- Häll ut smeten på bakbordet och gör en avlång "bulle"
- Dela bullen i 4 delar och rulla ut de till 4 längder.
- Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt, inte för tätt. Platta till
rullarna något.
- Grädda längderna i mitten av ugnen i 175 grader i 20 minuter.
- Ta ut plåten och skär längderna i sneda bitar, ca 2 cm breda.
- Ställ tillbaka plåten i ugnen och grädda ytterligare 10 minuter.
Stäng sedan av ugnen och låt de stå i eftervärmen tills biscottin är genomtorra.
- Förvara biscottin i en glasburk med lock eller i en plåtburk. Håller länge.......
Publicerat den
3 oktober 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde dessa Biscotti i våras och de var sååååå goda så nu ska jag göra dem igen! Tack för ett gott recept.