Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti på mitt sätt

(1 kommentar)  
Biscotti på mitt sätt Biscotti på mitt sätt Biscotti på mitt sätt Biscotti på mitt sätt
  • Serverar: 55-60 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Härligt knapriga och lagom söta, att doppa i kaffe eller äta till glass

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker poröst med elvisp.
  2. Tillsätt äggen, ett i taget.
  3. Blanda ner de övriga ingredienserna och rör ihop allt till en smet.
  4. Häll ut smeten på bakbordet och gör en avlång "bulle"
  5. Dela bullen i 4 delar och rulla ut de till 4 längder.
  6. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt, inte för tätt. Platta till rullarna något.
  7. Grädda längderna i mitten av ugnen i 175 grader i 20 minuter.
  8. Ta ut plåten och skär längderna i sneda bitar, ca 2 cm breda.
  9. Ställ tillbaka plåten i ugnen och grädda ytterligare 10 minuter. Stäng sedan av ugnen och låt de stå i eftervärmen tills biscottin är genomtorra.
  10. Förvara biscottin i en glasburk med lock eller i en plåtburk. Håller länge.......

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LL76 10 september 2014

    Gjorde dessa Biscotti i våras och de var sååååå goda så nu ska jag göra dem igen! Tack för ett gott recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.