Mycket enklare variant av biskvier lika goda.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
mycket god och lättbakad!
Låter GOD ska genast prova det..
Jättegod men svårskuren, när chokladen stelnat. Skar den i bitar när den kallnat och stelnat. Kommer att göra den igen, så jag vill veta: Hur ska man göra?
Ha provat den akaka hadde blockchoklad på men skulle nog annvant vanlig choklad tyckte det smakade för mycket av ischoklad. Men den var god förövrigt.
Mums! lite gladdigt bara.. ska nog skära i rutor innan chokladen stelnar.
De här var ju livsfarligt att göra........................Skulle kunna äta upp allt på en gång, nästan. Så gott var det. Stort tack för jättegott recept... Mvh Inger
I Österrike fick vi en vass kniv i hett vattenbad när vi skulle skära en Sachertorte. Det fungerade bra och skulle kanske funka här också.
Jag är helt kär i biskvier. Men jag undrar om det är någon som vet om det finns färdig malda mandlar/nötter? Och funkar mörk blockchoklad?