Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biskvi-Blancmangé

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Supergod efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Stöt biskvierna rätt grovt. Vispa grädden med sockret och tillsätt v anilj. Koka upp vattnet, , vispa ner gelantipulvret. Låt det svalna något, och rör sedan ner gelantin och ganska smått hackad frukt i grädden. Skär rulltårtan i skivor och klä en form. Gärna en plastskål med rund botten . Täck eventuella hål med mandariner. Slå i gräddblandningen och släta till. Låt stå några timmar för att stelna. Stjälp upp på ett fat (Garnera med spritsad grädde ej nödvändigt )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.