- Serverar: 10-12 portioner
- Tid: 12 timmar 30 minuter
Skriv ut
En riktigt matig och mättande smörgåstårta.
Instruktioner
- Rör samman ingredienserna till fyllning 1, 2 och 3.
Lägg ut 4 landgångsbröd och dutta över vichyvatten.
Bred på fyllning 1.
Lägg 4 bröd åt andra hållet på fyllningen och dutta över vichyvatten.
Bred på fyllning 2.
Lägg ut 4 landgångsbröd åt samma hållet som första gången och dutta över vichyvatten.
Bred på fyllning 3.
Ta dom sista 4 bröden och lägg dom som åt samma håll som andra lagret.
Blöt ner 1 - 2 kökshanddukar och vira dom runt tårtan.
Klä sedan i tårtan i plastfolie och ställ i kylskåpet till nästa dag.
- Garnera efter smak och tycke.
Klä med tunna skivor gurka runt hela tårtan.
Publicerat den
8 november 2014
Liknande recept
Skriv kommentar