Björnbärskladdkaka, nyttig, vegansk och glutenfri

Jag tog och exprimenterade i köket, med bönor istället för mjöl och utan matfett blir det definitivt en nyttigare kladdkaka än den vanliga. Jag blev riktigt nöjd själv! Riktigt chokladig och söt, man kanske kan minska på sockret. Berätta gärna vad ni tycker.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kladdkaka, kaka, kak
Betyg (1 röst)
Antal personer
4-6
Björnbärskladdkaka, nyttig, vegansk och glutenfri

Gör så här

Sätt ungen på 180 grader.

Mixa bönorna i mixer eller med stavmixer till en slät massa, rör i de övriga ingredienserna utom sylten. När allt är väl blandat, rör försiktigt in sylten så att det inte blandas ihop helt.

Häll i form och grädda i 25-30 minuter.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

haricotbönor, Farinsocker, Vaniljsocker, Kakao, Salt, Bakpulver, Bikarbonat, björnbärssylt
Visningar:
6955
Sparat:
100

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.