Bjudmat recept

Laddar...
Din sökning gav 4705 träffar


Minicannelloni med kyckling

Ännu ett recept på pasta och kyckling! Men denna rätt passar för ensamhushåll och matlådor. Grädda då i små aluminiumformar istället. 3 st i varje är lagom tycker jag.

Blomkålskräm med löjrom
Blomkålskräm med löjrom

En len blomkålspuré serverad i snapsglas med löjrom på toppen och ett knäckestick som sked. Enkelt, lyxigt och supergott på festen!
Ankbröst med körsbärssås

Petto d'anatra con salsa di ciliegie Sedan ankbröst började säljas frysta har det blivit en råvara som trots sin lyx ändå är tillgänglig i många välsorterade butiker.


Kanin med plommonsås, brocolli oc..

Coniglio con salsa di prugne , brocolli e purè di patate En fantastiskt trevlig söndags middag på kanin. Ett intressant kött med rejäl struktur utan att vara något som helst segt. Helt klart värt a..Hjortmedaljonger med Anchorporter..

En inspirerad kombination skapad av köksmästare Rick Moonen på The Water Club i New York för att utforska möjligheterna i Anchors ölsortiment. Jag jobbade för honom under 1½ års tid i USA. En lärorik ..Glutenfri grönkålspaj
Glutenfri grönkålspaj

Med diverse matallergier i familjen gäller det att anpassa recepten så att alla kan äta och njuta av julmaten. Den här pajen var inte glutenfri i grundreceptet och innehöll dessutom nötter men med li..Pilaffris - grundrecept.
Pilaffris - grundrecept.

Det här är grundreceptet till ett riktigt gott pilaffris. Pilaffris kan smaksättas i oändlighet - bara fantasin sätter gränser. Recept från Gastronomisk Handbok av Karl Blunck (Alla kockars bibel).


Renstek med portvinssås, västerbottenskroketter, linser med svamp och svartkål
Renstek med portvinssås, västerbo..

Perfekt och lyxig bjudmeny där du kan förbereda allt dagen före. Istället för renstek passar det att göra den här rätten med stek från rådjur, hjort eller älgkalv. Du får en oerhört god och mustig ..