Blå musslor paella recept

Din sökning gav 8 träffar
Paella-risotto från havet

Jag älskar spansk mat och min passion för det spanska köket har ju inte blivit sämre då vi har en spansk restaurang nästan bara bakom knuten som både jag och sambon älskar. Men istället för att gå dit..

Skaldjurspaella med räkor, musslor och havskräftor
Skaldjurspaella med räkor, musslo..

Här har jag valt att blanda i råa haricots verts, men det är ju en smaksak. Om du väljer att koka dem, se till att de inte kokar för länge. De ska ha ett visst tuggmotstånd kvar.


Skaldjurspaella
Skaldjurspaella

Paellan är ett utmärkt grytalternativ, alltid lika uppskattad. Servera den i en stor wok eller i djupa portionstallrikar. I den här paella finns räkor, musslor och bläckfiskringar. Alla skaldjuren fin..


Äkta paella från Mallorca
Äkta paella från Mallorca

Kan göras med all slags kött, fisk och skaldjur Helt efter eget tycke. Det viktiga är att allt lagas i en riktig paellapanna som inte diskas mellan de olika momenten förutom blåmusllorna . Andra panno..


Spansk paella
Spansk paella

Denna underbara blandning av fisk, kyckling och grönsaker är tillagad i en stor gjutjärnsgryta. Det är bara att ta för sig!Enkel paella
Enkel paella

Paella är en toppenrätt med flera olika proteinkällor. Ett par av dem är från havet, vilket gör att du får i dig omega-3.