Blå musslor paella recept

Laddar...
Din sökning gav 17 träffar
Paella-risotto från havet

Jag älskar spansk mat och min passion för det spanska köket har ju inte blivit sämre då vi har en spansk restaurang nästan bara bakom knuten som både jag och sambon älskar. Men istället för att gå dit..


Paella de Luxe
Paella de Luxe

Paellan har spanskt ursprung och rätten bygger på ris, som ofta är kryddat med saffran. Både kyckling och skaldjur ingår oftast i en paella, men den kan också innehålla fläskkött eller någon kryddstar..


Skaldjurspaella
Skaldjurspaella

Paellan är ett utmärkt grytalternativ, alltid lika uppskattad. Servera den i en stor wok eller i djupa portionstallrikar. I den här paella finns räkor, musslor och bläckfiskringar. Alla skaldjuren fin..


Spansk paella
Spansk paella

Denna underbara blandning av fisk, kyckling och grönsaker är tillagad i en stor gjutjärnsgryta. Det är bara att ta för sig!
Äkta paella från Mallorca
Äkta paella från Mallorca

Kan göras med all slags kött, fisk och skaldjur Helt efter eget tycke. Det viktiga är att allt lagas i en riktig paellapanna som inte diskas mellan de olika momenten förutom blåmusllorna . Andra panno..


Färgstark och frestande paella
Färgstark och frestande paella

Paella kommer från Spanien och är oerhört omtyckt. Paella är bra bjudmat när man är många. Den är lätt att laga till och vill man göra det enkelt för sig så använder man en färdiggrillad kyckling.
Paella
Paella

Saffransdoftande ris med kyckling, skaldjur och grönsaker. Själv uteslutar jag saffran.


Laxpaella
Laxpaella

En underbart vacker och ljuvlig rätt med den underbara fisken lax som ger oss de goda fetterna omega-3.


Enkel paella
Enkel paella

Paella är en toppenrätt med flera olika proteinkällor. Ett par av dem är från havet, vilket gör att du får i dig omega-3.


Paëlla
Paëlla

Paella, Spaniens nationalrätt, är egentligen namnet på den låga panna som man lagar denna rätt i. Rätten kommer från Valencia från början, men man äter den i hela Spanien.

Sportlovspaella
Sportlovspaella

Ett stort fat med alltiett är praktiskt i sportstugan. Grillad kyckling, musslor och chorizo blandas i paellan.