Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsdröm - Rawfood

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det här är en chokladpaj du aldrig kommer att få nog av. Den ljuvliga pajen bakas inte i ugnen. Det går fint att byta ut mandlar och cashewnötter mot solrosfrön och kokosflingor. Rawfood och helt gluten- och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör mandlar till ett fint mjöl i en matberedare. Rör ner hackade aprikoser, hackade dadlar, kokosolja, kakao, vaniljpulver och havssalt. Kör tills allt blir en jämn massa. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24-26 cm i diameter.
  2. Fyllning: Mixa cashewnötter till ett fint mjöl och häll i blåbär och rumsvarm kokosolja. Kör tills smeten är lite fluffig. Häll ner smeten i pajskalet och ställ in i kylen tills fyllningen stelnat lite.
  3. Topping: Smält kokosolja och rör ner kakao och agavesirap. Häll toppingen över pajen. Ställ kakan kallt tills det är dags för servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.