Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärskräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med iskall mjölk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj bären. Varva dem med sockret i en kastrull och häll på vattnet. Koka dem mjuka utan att de går sönder alltför mycket.
  2. Rör ut potatismjölet i lite vatten och rör försiktigt ner redningen i krämen. Låt koka upp.
  3. Häll krämen i en skål och strö på lite socker så att den inte "skinnar" sig.
  4. Serveras med iskall mjölk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 19 december 2015

    Brukar annars höfta mig fram men nu hade jag bråttom. Stämde precis med bären jag hade framme. Toppenrecept och full pott med poäng/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.