Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj - glutenfri LCHF

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Så smarrig att jag tog två bitar direkt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret och använd av detta till att smöra en pajform.
  3. Blanda sedan smöret med resten av ingredienserna till pajbotten. Häll smeten i pajformen och förgrädda i ca 5 minuter (under tiden fyllningen görs) tills ovansidan av bottnen känns torr.
  4. Rör ihop gräddfilen, sötningen, vanilj och ägget till en slät massa. Blanda sedan i blåbären. Fördela fyllningen jämnt över pajbottnen och grädda i ungefär 20 minuter.
  5. Ta sedan ut pajen och låt den svalna så att fyllningen stelnar något. Servera med vispad grädde.
  6. Innehåller ~4,5% kolhydrater och ~25% fett. 10 bitar/paj = >4 gram kolhydrater per bit. 8 bitar/paj = >5 gram kolhydrater per bit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.