Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med crème fraiche

(1 kommentar)  
Blåbärspaj med crème fraiche Blåbärspaj med crème fraiche
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott när man plockat bär i sommar med en paj

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den i en ugnsfast form. Ställ in formen i kylen ca 45min. Förgrädda sedan pajen i ca 10 min i 225 grader. Vispa sedan ihop äggulorna, sockret, mjöl, creme fraiché & vaniljsocker. Fyll formen med blåbär & häll sedan över äggsmeten. Grädda ytterliggare 40 min men i 175 grader tills smeten stelnat. Servera med nyvispad vaniljsås!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • karinakaksmula 31 juli 2009

    Helt okej blåbärspaj, inte så söt, men gott med vaniljsås till. Bjöd en kompis på den och hon tog mer än en gång, så klart godkänd, men inte mer än medelbetyg från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.