Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med keso

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den här pajen ligger i min top 10!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smöret tillsammans med mjöl, lägg till äggen och gör till en deg.
  2. Smöra pajformen med lite smör och lite ströbröd över.
  3. Lägg upp degen jämnt och fint.
  4. Börja med fyllningen genom att blanda keso tillsammans med ägg,vaniljsocker och socker. Häll massan på degen och gör den jämn.
  5. Lägg bären över keso massan, strö över lite extra socker och baka i ugnen.
  6. 200grader i 30 minuter.
  7. Pajen är godast när den är kall, då håller den också formen utan átt falla isär! Ställ på balkongen eller kylskåpet och låt den svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sork 27 september 2014

    En väldigt god paj. Gjorde den med körsbär andra omgången och det var också underbart. Kommer att baka den här pajen många gånger. Uppskattas av både familj och gäster. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.