Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbär- och flädertrifle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert med flädersaft, yoghurt och blåbär

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp utspädd saft och gelésocker, sjud ½ minut. Låt svalna och när gelén börjar tjockna fördela den i glasen. Ställ kallt och låt stelna helt.
  2. Häll på det mesta av blåbären, fördela yoghurten, smula över en kaka i varje glas och toppa med det som är kvar av blåbären.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.