Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbär- och lingonglass

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna görs på rårörd lingonsylt och frysta blåbär så att den blir riktigt frisk och god i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, florsocker samt vaniljsockret poröst. Vispa grädden tll fast skum för sig.
  2. Blanda äggulevispet med lingonsylten. Blanda i den vispade grädden. Sist rör du i de frysta blåbären.
  3. Häll upp i formar eller plastburkar beroende på hur du vill servera det sen. Frys gärna över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.