Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbär/banan och kokosglass

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Super enkel/gott och snabbt. Smalt. Mjölk/laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva bananerna och lägg i frysen (någon timme räcker). Mixa blåbär, frusen banan och kokosflingor till en slät massa. Konsistensen blir som "mjukglass".
  2. Portionera upp i coupglas, dekorera med lite rostade kokosflingor (rostas i torr panna nån minut) och några blåbär kanske.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • johanlundgren 11 februari 2009

    Mycket gott och nyttigare fika! =) Jag skippade blåbären och tog endast 3 stora bananer som jag skivat och fryst in och mixade det med 2,5 dl kokosflingor (50g). "Glassen" räckte till tre personer då vi fick en skål vardera (rätt stora portioner)! Det jag kan säga är att det smakade 100x bättre än det ser ut men bifogar ändå en bild, luktar även gott ;) //Johan

  • nilha 2 november 2009

    Tanken var god men glassen mindre god. Tog mindre mängd blåbär än det va tänkt men hade nog varit godare utan. Gjorde en halv sats men det var för mycket till två personer. Blandade ut med lite grädde tillslut och åt som milkshake men ändå ingen höjdare i mitt tycke.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.