Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärscheesecake

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Cheesecaken är fylld med blåbär, färskost. Garnerad med vaniljyoghurt och blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150°
  2. Krossa kexen till fina smulor i matberedaren. Tillsätt smält smör och socker. Tryck ut i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter, en bit upp på kanten.
  3. Blanda blåbär (spara några till garneringen) färskost, socker, ägg, vaniljsocker och majsstärkelse i marberedaren eller med elvisp.
  4. Häll i formen och grädda i ca1 timme. Låt kallna och bred på vaniljyoghurt och strö över resten av bären.
  5. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.