Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsmuffins

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Goda små muffins som kan göras på både frysta och färska blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Smält fettet, låt det svalna och blanda det med mjölken och rör ner i äggsmeten. Blanda vetemjöl med bakpulver och det rivna citronskalet. Rör ner detta i äggsmeten. Vänd till sist försiktigt i blåbären. Fördela smeten i små/medelstora muffinsformar av papper. Fyll till 2/3 i formarna. Grädda i 225 graders varm ugn ca 12-15 min. Kolla med en provsticka så att de inte är kladdiga inuti. Sikta florsocker över de avsvalnade muffinsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.