Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsröding med sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Annorlunda! Värt 9.5 viktväktarpoäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skala sötpotatisen och grovtärna. Smörj en ugnsplåt med matolja. Lägg på potatisen och sätt i ugn ca 40 minuter.
  3. Skala och finstrimla rödlök. Skala ingefäran och skär i bitar. Skär rödingen i portionsbitar. Lägg fisken i en ugnsäkerform.
  4. Lägg basilika, ingefära, sambal, salt och matolja i en matberedare. Mixa. Fördela mixen på rödingen. Toppa med blåbär.
  5. Ta ut potatisen och låt svalna något. Sätt rödingen i ugnen i ca 10-12 minuter.
  6. Blanda under tiden potatisen med lök och mangold. Pressa över citron och salta lätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.