Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåmögelost med äppelchutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Istället för en söt dessert, kan denna goda ost dessert serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna äpplena fint, lägg i en kastrull.
  2. Skär upp vaniljstången på längden och skrapa ut fröna ner i kastrullen, lägg även i stången. Tillsätt övriga ingredienser (utom osten).
  3. Koka sakta i 6–7 minuter, rör om då och då. Red av med majsenaredning. Låt chutneyn kallna.
  4. Servera till den goda, väl tempererade osten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marjalainen 27 november 2011

    Jätte fräsch chutney gott tiil stekt kyckling

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.