Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåmögelost med marinerade björnbär

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ljuvliga smaker av ost och bär, som dessert eller mellanrätt. Har smakat hos en väninna, så underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, farin och balsamvinäger i en kastrull. Vänd ner de frysta björnbären, och stäng av värmen.
  2. Låt bären dra i lagen i ca 10 minuter. Rör försiktigt om då och då. Ställ in dem i kylskåpet i minst två timmar.
  3. Skär osten i mindre bitar. Lägg upp tillsammans med de marinerade björnbären och servera med rostat bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Rosageisha 27 april 2009

    Det låter ju supersmarrigt! Ska använda mig av det här receptet på min svärfars 60- årsfest!

  • lillawe 9 oktober 2012

    Gjorde denna som en dessert nu i sommar och sedan dess bjudit på ett flertal gånger. Jättegott och inte sött! //lillawe

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.