Blåmögelostfyllda fläskrulader med purjolök

Har än inte provat den.

Ingredienser

10 katrinplommon
125 g castello danazola
600 g tunnskivad fläskytterfile
Tandpetare
1 purjolök
2 msk smör
Salt
Peppar
1/2 hönsbuljongtärning
2,5 milda mat 15%

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
1247
Sparat:
5

Gör så här

Skär plommonen och osten i grova bitar och blanda ihop.
Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och fördela fyllningen på köttet.

Rulla ihop till rulader eller lägg en skiva lött ovanpå och fäst ihop med en tandpetare.

Skölj och skär purjolöken i strimlor.
Bryn ruladerna i matfettet,krydda med salt och peppar.
Lyft upp ruladerna på en tallrik.

Stek purjolöken i pannan,lägg tillbaks rulladerna på purjolöken tillsätt 1/2 dl vatten, buljongtärning och matlagningsgrädde.

Koka sakta under lock i ca 5-10 minuter.
Ta bort tandpetarna och servera ruladerna med kokt potatis eller rotfruktsmos.

LIKNANDE RECEPT

Fläskrulader recept
av evaldo
över 2 månader
av evaldo
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
av Razzel
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.