Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blandade grönsaker med chili på thaivis

 
Skriv ut

Kyckling alt tofu som varianter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i en wok eller tjockbottnad stekpanna och tillsätt malda korianderfrön, vitlök och chili.
  2. Rör i två minuter, tillsätt sedan bönor, majs, blomkål, gurkmeja och lite salt. Fräs grönsakerna i två minuter. Tillsätt de hela champinjonerna och fräs i en minut.
  3. Blanda i kokosmjölk och citrongräs och en skvätt limesaft. Låt sjuda i en minut och servera garnerat med färsk koriander och limeklyftor.
  4. Tillsätt kyckling som på bilden eller tofu för en vegetarisk anrättning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.