Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blandsvamp pastasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god pastasås som egentligen var tänkt som fyllning i ravioli med såsen vid sidan av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek svampen och löken och mot slutet baconet, lägg över i en kastrull/gryta och tillsätt crème fraiche och vatten med allt utom parmesanosten och låt puttra ca 5-10 minuter.
  2. Blanda ner den kokta pastan och servera med riven parmesan över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 20 november 2011

    hej och tack för ett god pastasås kommer att göra om den flera gånger 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.