Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodapelsinsallad med limeyoghurt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fräsch avslutning på middagen och fullproppad med nyttigheter som viktiga vitaminer och antioxidanter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort skalet från apelsinerna så att det vita också följer med. Skiva och skär frukten i bitar. Blanda med de frysta blåbären i en skål. Skär skåror i skalet på granatäpplet. Kräng frukten ut och in och pilla loss kärnorna i en skål med vatten så flyter hinnorna, som man inte äter, upp till ytan. Ta bort hinnorna och häll av vattnet från kärnorna. Blanda ner granatäppelkärnorna i salladen.
  2. Tvätta limen väl och finriv det gröna på skalet direkt i yoghurten. Rör försiktigt samman och smaka av med honung.
  3. Servera fruktsalladen i skålar toppad med en klick limeyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.