Spännande och superläckert. Passar även dig som inte äter enligt LCHF.
Instruktioner
- Skär broccoli och blomkål i små bitar. Bryn dem lite i smöret tills de är blanka. Häll på hälften av grädden. Koka kraftigt tills broccolin/blomkålen är helt mjuk. Späd efter hand det behövs med resten av grädden. Inte för mycket få då kan moset bli för blött. Titta i botten under tiden så att det inte bränns.
- När broccolin/blomkålen är mjuk tar du den av plattan. Klicka i Philadelhpiaosten, salta och peppra. Vispa moset lätt och luftigt.
- Salta, peppra kyckingfilén. Grilla eller stek kycklingfilén.
- Servera med moset och en sallad,
Publicerat den
28 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vi vispade inte till mos utan åt som det var. Jättegott!!
Mums! Fast gick inge vidare när jag följde dina instrucktioner... Brände både blomkål och broccoli, fick börja om från början... Slängde i broccolin och blomkålen i min ångkokare, kokade ca 15 minuter. La i broccoli och blomkål i en bunke, kryddade och hällde i Philadelphiaost och mosade ihop allt. Grädde var inte nödvändigt, blev jättegott utan. Bra när man inte får äta potatis, ris osv (håller på med GI).
UNDERBART GOTT! Vi pressade kålen med potatispressen, blev perfekt! Detta e ngt vi kommer att göra om och om och om igen...
Tack skall pröva det här idag :)